(Frankrijk)

Huisdieren toegestaan

Sterren

Omschrijving:

Dit autovrije vakantiepark van 180 hectare kijkt uit over de vallei van de Durance en ligt tegenover het Lubéron-gebergte. Vakantiepark Pont-Royal, op slechts 30 km van Aix-en-Provence en op 45 km van Avignon, is het ideale vertrekpunt om de Provence tussen Alpilles en Lubéron te verkennen.
U kunt uw accommodatie kiezen uit de residenties en vakantiehuizen die in het vakantiepark zijn opgetrokken in de regionale bouwstijl. Het geheel baadt in de sfeer en charme van een Provencaals dorp, met een centraal plein, restaurants en winkels.
Ontdek in het vakantiepark La Vallée des Loisirs: Fantasy Racer-reuzenglijbanen (verboden voor kinderen jonger dan 6 jaar), een golfslagbad, wildwaterbaan, kikkerbad en een kinderboerderij voor de allerkleinsten. Een uitzonderlijke 18-holes golfbaan en een manege met paardrijlessen en paardenritjes behoren tot de aangeboden activiteiten. Mis ook de lokale markt niet op het centrale plein van het dorp: ambachtelijke producten en gegarandeerd Provencaalse specialiteiten.
We vermaken uw kinderen in onze Kidsclubs voor kinderen van 3 maanden tot 11 jaar. Tieners vanaf 12 jaar gaan naar the place to be: de SpOt. Hier kan de jeugd gezellig samenzitten en superleuke activiteiten doen.

1,65 per dag per persoon.
Gratis voor kinderen jonger dan 18 jaar.
Ter plaatse te betalen.

Datum van Datum tot Aantal dagen Prijs Max. Personen
Verzorging Reissoort Aanbieder
Niet opgegevenNiet opgegevenBungalow net
Maison Supérieur Pont Royal en Provence
Mail deze vakantiewoning naar een vriend / kennis / familielid
Terug naar overzicht