Dormelletto (Italie)

Huisdieren toegestaan

Sterren

Omschrijving:

COVID 19 measures

  *All the rules and regulations issued by the (local) government must be followed. 

 Additional information from the campsite/park <18-06-2020>: 

  • Swimming pool: max. 30 guests in the pool at the same time
  • Restaurant: max. 6 guests per table
  • Animation: to be confirmed, not sure if there will be for the season
  • Childs playground: children has tob e supervised at any time. You have to wear a mask from 6 years old.

Op Residence Alice beleef je volop vakantieplezier pal aan het Lago Maggiore. Een heerlijke plek voor de hele familie met het zandstrand op loopafstand.

Rustig vakantiepark

De perfecte plek voor rustzoekers. Mooi en ruime vakantiewoningen gegroepeerd in een vrolijke formatie rondom een hofje. Het hele gezin kan gebruik maken van de faciliteiten van de aangrenzende camping Lago Maggiore.

Zwembadplezier

Is er een zwembad? Ongetwijfeld de belangrijkste vraag van de kinderen! Ja, dat is er. Met een glijbaan. Vanaf je vakantiewoning wandel je zo naar het strand. Wat kunnen de kinderen mooie zandkastelen bouwen!

Koken of uit eten?

Kook je zelf? Er is een supermarkt voor de boodschappen. Of haal een pizza bij het restaurant. Lekker uit eten kan ook. Op loopafstand tref je veel restaurants.

Van strand naar Isola Bella

Bij het strandbarretje haal je kleine gerechtjes. Ook lekker voor de lunch. Maak een mooi boottochtje en bereik het prachtige Isola Bella! Zwitserland is ook per boot te bereiken. Voor een dagje shoppen en cultuur is Milaan makkelijk te bereiken. Het Lago Maggiore is een fijne bestemming voor een zonvakantie in combinatie met diverse activiteiten. Voor watersporters is het meer een echt walhalla, terwijl de groene bergen rondom het meer voor overige sporters en natuurliefhebbers vele mogelijkheden biedt. Hou je meer van de sport van het flaneren, winkelen en de beste restaurantjes ontdekken, dan kun je je uitleven in de vele levendige plaatsjes rondom het meer. Ook een bezoek aan het bruisende Milaan is mogelijk.

Datum van Datum tot Aantal dagen Prijs Max. Personen
00-00-0000 00-00-0000 7 dagen Personen
Verzorging Reissoort Aanbieder
Niet opgegevenVakantieparkVacanceselect
Residence Alice
Mail deze vakantiewoning naar een vriend / kennis / familielid
Terug naar overzicht