Caorle (Italie)

Huisdieren toegestaan

Sterren

Omschrijving:

COVID 19 measures 
All the rules and regulations issued by the (local) government must be followed. 
Additional information from the campsite - park <15-06-2020>
  Swimming pool: limited guest at the same time, mandatory swimming cap
  The swimming pool behind the Sporting restaurant will remain closed Beach Volleyball courts will not be set up No football or basketball school
  The use of the Panna Football fields is forbidden at the Activity Park
  Masks: to wear in closed spaces, and when the distance is less than 1 meter
  Restaurant, bar: when seated, no use of masks


Camping voor sportievelingen met een van de grootste zwemparadijzen van Europa én direct aan de Adriatische Zee! Op Camping Pra'delle Torri is voor iedereen wat te doen. Voor kinderen een zwemparadijs om van te dromen en eindeloos springen op de springkussens. Verwennerij in de verschillende bars en restaurants. In de winkeltjes en boetiekjes alles kopen wat je wilt. En wat is er voor sporters? Golfen, parasailing en alles daar tussenin! O ja, je kunt natuurlijk ook een dag naarVenetie!

Reuring aan zee

Camping Pra delle Torri: een droombestemming voor kinderen. Natuurlijk door dat enorme zwemparadijs. Met alles erop en eraan. Van piratenschip tot glijbanen. De kinderdisco en het podium met écht optreden in de avond. Volwassenen volgen een yoga- of golfles. Met z'n allen op een grappige familieriksja. En pizza, pasta of patatop de camping staat altijd iets lekkers op het menu! Vanaf de camping loop je zo het heerlijk warme zandstrand op. Aangenaam relaxen op een ligbedje en kijken naar de reuring om je heen. Kinderen bouwen zandkastelen en bakken taartjes in de branding. Een bananenboot vliegt over het water. Er wordt hier volop gezeild, gesurft, gewaterfietstEn je kunt zelf meedoen.

Doen!

Vanuit de haven van Caorle neem je de boot naar Venetie, een onvergetelijke ervaring om in deze sprookjesachtige stad rond te lopen óf te varen! Vergaap je aan de pracht en praal in het Dogenpaleis of neem een vaporetto en bewonder de pallazos vanaf het water van het Canal Grande. Natuurlijk staan het San Marcoplein en de Rialtobrug op je lijstje maar dompel je ook eens onder in de sfeer door op een bankje (mét een Italiaans ijsje) gewoon te zitten en kijken. Vervelen zit er niet in tijdens een vakantie op Camping Pra'delle Torri!

Datum van Datum tot Aantal dagen Prijs Max. Personen
00-00-0000 00-00-0000 7 dagen Personen
Verzorging Reissoort Aanbieder
Niet opgegevenCampingVacanceselect
Pra'delle Torri
Mail deze vakantiewoning naar een vriend / kennis / familielid
Terug naar overzicht