Oosterhout (Nederland)

Huisdieren toegestaan

Sterren

Omschrijving:

Bergvliet Villas is een uniek gloednieuw vakantiepark met luxe vakantievillas, gelegen midden in de natuur. Hier is het nog echt stil! Het vakantiepark is onderdeel van Landgoed Bergvliet, een prachtig en ruim opgezet recreatiegebied in de Oosterhoutse bossen nabij Breda, bestaande uit een 18-holes golfbaan, diverse restaurants, grand café, centrumgebouw en het grootste, meest luxueuze wellnesscomplex, Spa One, van Zuid-Nederland. Vanuit uw villa loopt of fietst u zo de bossen in. Op 15 minuten rijden ligt de bourgondische stad Breda, binnenstad van het jaar 2017-2019.

Even snel een hapje eten, gezellig borrelen, intiem diner of een barbecue het kan allemaal in een van de 2 restaurants op Landgoed Bergvliet, met een kwalitatief hoogstaande, doch betaalbare keuken. Ook zijn er verschillende soorten events mogelijk bijvoorbeeld een golfevenement. Groepen kunnen voor een privé bijeenkomst o.a. gebruik maken van het Koetshuis. In restaurant Landgoed Bergvliet zijn honden niet toegestaan, op het terras en in restaurant Groen zijn honden wel toegestaan.
De Golfbaan is 7 dagen per week geopend en beschikt over een unieke driving range, een par 3 oefenbaan, een golfschool, golfwinkel en een 18 holes wedstrijdbaan, welke zich kan meten met de beste banen in Nederland.

Geniet van een totaalbeleving die ongekend is voor saunas en wellnesscentra in Nederland. Spa One is een state of the art wellness-complex waar je - uiteraard met alle respect voor de traditionele saunagang - in een uiterst aangename sfeer, volledig tot ontspanning komt.

Kortom: Bergvliet Villas heeft werkelijk alles in huis om heerlijk in de natuur bezig te zijn, juist even helemaal niks te doen, ultiem te ontspannen in de prachtige spa, de bourgondische omgeving te ontdekken en na afloop heerlijk op het terras of aan de bar bij te komen onder het genot van een lekker drankje.

Om er zeker van te zijn dat u gebruik kunt maken van onze faciliteiten, raden wij u aan vooraf een reservering te maken.

Datum van Datum tot Aantal dagen Prijs Max. Personen
Verzorging Reissoort Aanbieder
Niet opgegevenNiet opgegevenBungalow net
Birdie 4p
Mail deze vakantiewoning naar een vriend / kennis / familielid
Terug naar overzicht