Roompot vakanties

Roompot Vakanties heeft een traditie van meer dan 40 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings. Ooit begonnen als mooi vakantiepark in Zeeland, maar inmiddels uitgegroeid tot een aanbieder van 93 bungalowparken, 19 campings en 2 hotels, verspreid over 5 landen. Roompot Vakanties beheert eigen Roompot parken en campings in Nederland en Duitsland, waarbij gasten verzekerd zijn van een kwaliteitsmerk met de beste service.

De prachtige parken en campings van Roompot Vakanties liggen verspreid door heel Nederland, direct aan strand en zee of midden in de groene natuur. Het unieke van de parken is dat ze allemaal een zeer uiteenlopend, eigen karakter hebben. Ook in Duitsland liggen een 6-tal schitterende parken: Ferienresort Cochem, gelegen aan een schitterende golfbaan, Ferienresort Bad Bentheim, met luxe villa\'s en beauty&wellness, Ferienpark Hambachtal (Duitse Hünsruck), ideaal voor natuurliefhebbers en de Bayernparks Lindenberg, Ruhpolding en Grafenau in Beieren.

Het verblijfsassortiment bestaat uit diverse luxe geschakelde of vrijstaande bungalows, (familie)villa’s voor 4 t/m 24 personen, greencottages en vakantiewoningen. Het kampeerassortiment bestaat uit luxe kampeerplaatsen tot 100m², comfortabele vakantietenten, volledig ingerichte stacaravans en chalets

Via Roompot Travel worden touroperator activiteiten gebundeld waaronder een aantal bekende particuliere parken, zoals Duinrell, Zilverberk, Molecaten, Sarcon en Eurostrand. Deze parken hebben eigen online activiteiten en vallen niet onder vergoedingen via de campagne Roompot Vakanties

De Roompot specials bieden vakanties, anders dan anders, zoals een wandelvakantie, fietsvakantie, wellnessvakantie (RP Wellness), golfvakantie of wintersportvakantie.

RP Care: zorgeloze vakanties. Iedereen heeft recht op een zorgeloze vakantie. Wie afhankelijk is van zorg kan boeken bij een Roompot park met speciale voorzieningen, waar wordt samengewerkt met medische instellingen en organisaties. Want dat heerlijke vakantiegevoel mag niemand worden ontnomen.

Vakantienieuws

Waar gaan we komende zomer naartoe op vakantie

03-04-2024

Ook dit jaar blijven Duitsland, Spanje, Frankrijk en ons eigen land onverminderd populair als vakantiebestemming voor de zomer vakantie.
Maar ook de duurdere reizen met het vliegtuig...



Lees het gehele bericht »»

Uitgelicht - Maison Supérieur Moliets

Land - Frankrijk
Plaats - Moliets et Maa
Max. Personen - 6

Uitgelicht - Maison Supérieur Moliets

Land - Frankrijk
Plaats - Moliets et Maa
Max. Personen - 8

Uitgelicht - Can Serra

Land - Spanje
Plaats - Sa Pobla
Max. Personen - 6

Uitgelicht - Villa Frontera

Land - Spanje
Plaats - Sóller
Max. Personen - 6