Op vakantie naar Zandvoort aan Zee

29-01-2011

Kies voor HomeHoliday.nl rental service, de specialist in Zandvoort voor unieke vakantie accommodaties zoals villa\'s, vakantiewoningen, vakantiehuisjes en appartementen dichtbij zee en strand.

Jaarlijks bezoeken miljoenen mensen Zandvoort om te genieten van de zee, het strand en de duinen en de mogelijkheid tot het maken van een van de vele uitstapjes in de omgeving. HomeHoliday.nl speelt in op het feit dat VVV-directeur Ferry Verbrugge op 27-08-2009 aangeeft in een interview met het ANP dat Zandvoort wint aan populariteit als badplaats, maar de toeristen niet kan herbergen. Hij luidt de noodklok en meldt dat Zandvoort als tweede badplaats van Nederland een tekort aan bedden heeft. HomeHoliday.nl zorgt met haar groei van maar liefst 75% in het afgelopen jaar voor een toename van bedden voor toeristen in haar aanbod met unieke particuliere villa\'s, vakantiewoningen, vakantiehuisjes, appartementen, studio’s en kamers in Zandvoort en omgeving.

Op de HomeHoliday.nl website vinden huurders makkelijk de aller-leukste vakantie accommodaties in Zandvoort en omstreken met uitgebreide beschrijvingen, foto\'s, kaart en details en hebben hierbij een ruime keus tussen luxe of eenvoudige vakantiewoningen en vakantiehuisjes, studio\'s, kamers of appartementen met of zonder zeezicht.

HomeHoliday.nl biedt huurders de mogelijkheid om op haar website een flexibele aankomst- en vertrekdag te kiezen. HomeHoliday.nl kent geen principe van verplichte verhuur van weekend, midweek of week. De minimale verblijfsduur verschilt per vakantie huisje en seizoen.

De meeste door HomeHoliday.nl aangeboden accommodaties zijn uniek, mocht er echter een accommodatie op meerdere sites adverteren dan biedt HomeHoliday.nl uiteraard de laagste prijsgarantie.
 
 
\"\"

Vakantienieuws

Boek nu al voor de meivakantie!!

21-03-2024

Wacht niet te lang met het boeken van de Meivakantie,
Kijk op de site naar de beste vroegboek deals en profiteer van hoge korting.



Lees het gehele bericht »»

Uitgelicht - St Aygulf 4p8/9 Eucalyptus

Land - Frankrijk
Plaats - Saint Aygulf
Max. Personen - 9

Uitgelicht - Vallon 2/3p D 6p Sources De Manon

Land - Frankrijk
Plaats - Vallon Pont d Arc
Max. Personen - 6

Uitgelicht - Hourtin 2p4 Du Port

Land - Frankrijk
Plaats - Hourtin
Max. Personen - 4

Uitgelicht - St F.Longchamp 2p 4 Belle Vue

Land - Frankrijk
Plaats - Saint Francois Longchamp
Max. Personen - 4